EOTBDD’s Joao blikt terug op deelname: ‘Ik was echt zenuwachtig’

'Ik ben heel onzeker over mijn Nederlands.'

Lees ook

Joao is een van de knappe kandidaten in het huidige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De Braziliaan weet behoorlijk indruk te maken op de dames, en we zijn dan ook benieuwd wat hij de rest van het seizoen nog allemaal in petto heeft. In zijn Instagram Stories blikt hij alvast terug op zijn deelname.

Zenuwachtig

In een Q&A op Instagram beantwoordt Joao een aantal vragen van zijn volgers. Een van de eerste vragen is of Joao tijdens zijn deelname ook zenuwachtig was. “In het begin was ik echt zenuwachtig, want iedereen praatte goed Nederlands behalve ik, dacht ik”, vertelt hij. “Ik ben heel onzeker over mijn Nederlands, maar op een gegeven moment dacht ik: f*ck it, iedereen maakt fouten”, aldus de knappe Braziliaan.

Joao vertelt dat hij zeker geen spijt heeft van zijn deelname. “Meedoen aan Ex on the Beach was echt een grote stap voor mij en mijn onzekerheid.”

Nieuwe ex

Verder vertelt Joao ook hoe het is om op het strand te wachten tot er een nieuwe ex uit de zee komt. Enne, het is inderdaad net zo spannend als de kandidaten het op tv doen lijken. “Wanneer wij naar die bankjes op het strand lopen, dan begin je te zweten, wordt je nerveus en krijg je buikpijn. Je hebt totaal geen idee welke ex er gaat komen”, legt hij uit. Hij beschrijft het dan ook als een ‘gek gevoel’. Aha!

Verder vertelde de casanova nog dat hij het jammer vindt dat zijn maatje Luca in de derde aflevering moest vertrekken. Maarre, in een fragment op YouTube dachten kijkers Luca weer te spotten. Zou hij terugkeren in een van de volgende afleveringen? We will see.

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht is elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV. 

Bron en beeld: Instagram Joao, EOTB (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook