Hartverscheurend nieuws voor de familie Meiland: ‘Rust zacht mama’

De moeder van Erica Meiland is op 93-jarige leeftijd overleden.

Lees ook

Een droevige week voor de familie Meiland: Jenny Renkema – Hof, de moeder van Erica Meiland, is op 93-jarige leeftijd overleden. Het verdrietige nieuws delen Erica en Martien Meiland op Instagram.

Een tweede moeder

“Rust zacht mama”, schrijft Erica op Instagram bij een foto van haar moeder. Ook Martien staat op social media stil bij het overlijden van zijn schoonmoeder: “41 jaar in mijn leven… mijn 2 de moeder! Rust zacht…”. 

Jenny Renkema – Hof overleed vorige week op 30 juni op 93-jarige leeftijd. “Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft betekend, hebben wij afscheid moeten nemen van onze dierbare (schoon)moeder en onvergetelijke oma”, luidt de tekst die de familie deelde op de rouwkaart.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Erica Meiland (@ericameiland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Steunbetuigingen

Op Instagram regent het steunbetuigingen van bekende Nederlanders en fans. Presentatrice Britt Dekker en zangeres Samantha Steenwijk laten veel betekende hartjes achter en net als vele fans condoleert presentator Victor Brand de familie met het verlies. Ook wij wensen de familie Meiland veel sterkte met het verlies.

Bron: Instagram Erica Meiland | Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws

Zie ook