Gezinsuitbreiding voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Aaahw!

Lees ook

Onlangs was er slecht nieuws voor Maxime Meiland en Leroy Molkenboer: hun kleine katje Jut was overleden. De familie, inclusief kattenbroertje Jul, zat hierdoor even flink in de put. Maar gisteren deelde Maxime via Instagram groot nieuws!

Jut en Jul

Enkele weken geleden kreeg de familie Meiland-Molkenboer een zware klap te verwerken. Maxime deelde toen via haar Insta-stories: “Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding”, deelde ze. “Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook…Rust zacht lieverd”, valt er te lezen bij een lieve foto van de broertjes in gelukkiger tijden.

Katje

Maxime heeft het er duidelijk erg moeilijk mee gehad, want gisteravond deelde zij een bijzondere video in haar Instagram Stories, waar ze Leroy verrast met een kleine poes. “Néé!” roept de verraste vader, die duidelijk sprakeloos is van de schattige kleine kat. “Ze is nog een beetje angstig”, legt Maxime uit.

Een naam voor de poes hebben ze ook al. “En hoe heet-ie mama?”, vraagt Claire die vol enthousiasme bij de aankondiging ronddartelt. Na Jut, heeft Jul nu dus een nieuw kattenmaatje gevonden met Jet. Bovendien laat Maxime niet veel later zien dat de twee katten het prima met elkaar kunnen vinden. “Kijk, hij is niet meer weg te slaan bij Jet”, fluistert ze terwijl de twee katten elkaar vanaf de bank bekijken.

maxime meiland
Beeld: Instagram @maximemeiland

Groter gezin

Overigens zal dit waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat Maxime Meiland voor gezinsuitbreiding gaat. In gesprek met Robbert Rodenburg liet Maxime namelijk al doorschemeren dat zij en Leroy een derde kindje nog wel zien zitten. “We willen nog wel een derde kindje, dat zou ik heel erg leuk vinden”, deelde ze in zijn show Terug naar Toen.

Dus wie weet, misschien krijgen Claire en Vivé er binnenkort naast een huisdier, ook nog een broertje of zusje bij?

Bron: Instagram @maximemeiland | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook