Aha! Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Chateau Meiland begint

Wij kunnen niet wachten!

Lees ook

Goed nieuws voor fans van Chateau Meiland, want het programma komt terug! Dit maakten Martien en Erica zelf bekend in het programma Humberto.

Terug op de buis

De familie Meiland komt vanaf 29 augustus weer terug in het oude en vertrouwde programma Chateau Meiland. De familie was hiervoor te zien in Chateau Bijstand, waarin Martien, Erica en Maxime een maand op rantsoen moesten. Het wordt alweer het zevende seizoen van de realityshow, en volgens Martien is het einde nog niet in zicht. “Ik vind het nog steeds leuk”, vertelt hij bij Humberto.

Fijn huis

In de eerdere seizoenen van Chateau Meiland was de familie druk bezig met verhuizen, maar dat hoeven we in het aankomende seizoen niet te verwachten. Martien en Erica zitten namelijk goed op hun plek. Zo vertelt Erica aan Humberto Tan: “We hebben zo’n fijn huis nu. Niemand gelooft ons, maar dat moeten we nog even bewijzen.”

Wel of geen verhuizing, het komende seizoen zal vast een hoop hoogtepunten hebben. De bruiloft van Maxime en Leroy Molkenboer staat namelijk op de planning. Als het aan Martien en Erica ligt, gaan ze nog lang door met de serie. “Zolang er genoeg te beleven valt”, vult Erica aan.

Nieuw idee

Als ze de serie zat zijn, dan hebben ze ook al een ander idee in hun hoofd. Het lijken Martien en Erica wel wat om de nieuwe Carlo en Irene te worden in een Life & Cooking-achtige show. “Ik mis het gewoon op zondagmiddag. Ik vond het enig”, aldus Martien.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook