Tabitha deelt leuk nieuws op Instagram: ‘Kan het bijna niet geloven’

'Anything is possible lieve mensen.'

Tabitha scoort hit na hit, geniet volop van dochtertje Imaya en is ook nog eens zwanger van een tweede kindje. Haar tweede kindje is echter niet het enige waar de zangeres zich op kan verheugen, want Tabitha heeft een nieuw stulpje op de kop weten te tikken in Curaçao!

Nieuw huis

Tabitha heeft niet zomaar een nieuw huis gekocht, maar eentje op het zonnige Curaçao. Dat deelde de zangeres gisteren op Instagram. “Just bought my first house in CURADISE 🌴🤍”, schrijft Tabitha bij een kiekje van haarzelf mét baby belly en de sleutel van het huis.

De zangeres schrijft dat ze het bijna niet kan geloven. “Holy Moly kan het bijna niet geloven, maar ben enorm trots op mezelf en al het harde werk. Anything is possible lieve mensen zolang je gelooft in jezelf, het manifesteert en bereid bent er hard voor te werken!”, aldus Tabitha.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties. “Zo tof. Gefeliciteerd babe😍❤️”, schrijft Roxeanne Hazes. En: “Yes, blijf jezelf lekker en ons motiveren 🔥🔥❤️🔥🔥”, laat Jandino achter. Congrats, Tabitha!

Een paar weken geleden maakte Tabitha op Instagram bekend dat ze samen met hubby Mauron een tweede kindje verwacht. “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister, daddy and I are patiently waiting for all of us to be together💜“, schreef ze bij een reeks lieve foto’s. Cute!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws