Tabitha deelt realistische post: ‘Word wijzer maar niet perfecter’

Ook deelt de beauty een foto waarop haar groeiende babybuik goed te zien is!

Dat het leven van Tabitha niet alleen maar draait om glitter, glamour en mooie outfits op het podium, laat ze op Instagram regelmatig zien. Zo deelt de zangeres vandaag een openhartig bericht over ‘mens zijn’ én konden we een glim opvangen van haar groeiende baby belly.

Een mens

“Hi ik ben Tabitha, een moeder, een vrouw, een zus en vriendin, artiest, schrijfster, onderneemster… maar als eerst een mens”, begint de beauty haar bericht. Vervolgens legt ze uit hoe haar leven buiten de spotlights eruitziet. “Een mens dat houdt van rust en balans maar ook heel lekker kan gaan op een avondje herrie schoppen, dansen op tafels, peuken roken en cocktails drinken. Een mens dat houdt van optreden en energie delen met mensen maar ook liever niet in de spotlight staat en zich terugtrekt. Een mens dat zich nergens druk om kan maken of druk maakt om alles.”

Reality check

De zangeres vertelt ook dat ze last heeft van nesteldrang, ‘als ze zwanger is en ook als ze niet zwanger is’. Maar er zijn meer tegenstellingen in haar leven, vervolgt ze. “Een mens dat vandaag heel hard kan lachen maar de dag erna kan huilen van verdriet. Een mens dat vandaag weet wat ze wil en morgen even niet meer weet wie ze is. Een mens dat houdt van haar mooie outfits en der dikke bak en zodra ze thuis is in haar pyjama naar de supermarkt fietst. Een mens dat leert van het leven en moederschap en elke dag meer rust ervaart in het alles niet af hebben.”

Met deze reality check wil de zangeres duidelijk maken dat ze ook ‘maar een mens’ is. “Een mens dat ervaart dat ondanks ik wijzer word ik niet perfecter word en ik even menselijk ben als iedereen om mij heen. Een mens dat vaker zegt ‘het is oké zo, morgen weer een dag’. Een mens dat er na jaren steeds meer achter komt dat de druk die zij ervaart zij zichzelf heeft opgelegd. Een mens dat vandaag de dag nog steeds leert om om hulp te vragen. Een mens… Zo menselijk en nog steeds leert zoals mijn dochter van 1 jaar elke dag doet. Wees lief voor jezelf, we leren elke dag en ‘dat is oké’ 🤍” sluit ze af. Hear hear! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

In verwachting

Bij het openhartige bericht deelt Tabitha een prachtige zwart-wit foto waarop haar groeiende babybuik goed te zien is. De zangeres is namelijk in verwachting van haar tweede kindje, samen met lover Mauron. De kleine Imaya wordt binnenkort dus grote zus! “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister daddy and I are patiently waiting, for all of us to be together“, schreef de beauty bij de zwangerschapsaankondiging.

Bron: Instagram @tabithamusik | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws