Tabitha deelt groot nieuws

We can't wait!

Er breken spannende tijden voor Tabitha aan. Zo is ze niet alleen opnieuw in verwachting, maar brengt ze volgende maand ook haar nieuwste album uit.

Wilde Rozen

Noteer 16 juni maar in je agenda, want op deze datum brengt Tabitha haar spiksplinternieuwe album Wilde Rozen uit. Dit heeft de zangeres zojuist op Instagram laten weten. “Een roos in het wild, zo mooi en rauw als haar omgeving. Niet zoals de ‘perfecte’ roos die we vaak zien op plaatjes of in de films”, teast Tabitha over haar nieuwste album.

“Nee, we hebben het over de wilde roos, sommige mensen zullen haar zelfs verwarren met onkruid. En juist dat maakt haar uniek want als je echt goed naar deze wilde roos kijkt, is zij niets minder dan mooi, puur, wild en vooral… echt.” De zangeres vervolgt dat haar plaat al in de voorverkoop is op Bol.com.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

Zwangerschap

Een paar weken geleden maakte Tabitha op Instagram bekend dat ze samen met hubby Mauron een tweede kindje verwacht. “We can’t wait to hold you and love you forever. Your sister, daddy and I are patiently waiting for all of us to be together💜, schreef ze bij een reeks lieve foto’s. Inmiddels is de zangeres alweer een aantal weken zwanger en is het geslacht van het kindje bekend. “We hebben gisteren de echo gehad, dus we hebben aankomende weekend een gender reveal”, vertelt ze voor de camera van RTL Boulevard. Hoe de zwangerschap verder verloopt? “Ik voel me goed. Ik denk dat de kwaaltjes al wel wat zijn gezakt”, stelt ze.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

 

Laatste nieuws