Jaaa! De Luizenmoeder komt naar Netflix

Finally!

Lees ook

Hallo allemaalwat fijn dat je er bent… Wie kent het inmiddels welbekende liedje uit De Luizenmoeder niet? Het programma was drie jaar geleden voor het eerst te zien op tv en werd in no-time razendpopulair. Na de serie kwam er zelfs een bioscoopfilm uit. Enne, die film komt binnenkort naar Netflix!

Populaire serie

Na twee succesvolle seizoenen van De Luizenmoeder verscheen er vorig jaar ook nog een vervolgfilm in de bioscoop. Schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, klassen app-groepjes, klaarover-diensten en… luizenmoeders. De basisschool is een bijzondere minimaatschappij en dat wisten de serie en film op een hilarische manier in beeld te brengen.

De film

In Luizenmoeder: De film moet juf Ank door het wegvallen van directeur Anton weer orde zien te scheppen op de basisschool. Dat bleek nog een behoorlijke klus te zijn. Er was onderbezetting, de corona-crisis zorgde voor problemen, de ouders waren nog veeleisender en een themafeest veroorzaakte spanning. Enne, dan was er ook nog een nieuwe directeur die alles wil digitaliseren. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Enne, heel lang hoeven we niet weer te wachten totdat de film op Netflix komt, want vanaf 28 juli verschijnt Luizenmoeder: De film bij de streamingdienst. Yay!

Bron: De Lagarde | Beeld: De Luizenmoeder, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook