Wait, what? Komt er toch nog een derde seizoen van De Luizenmoeder?

Zou het?

Lees ook

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent… Wie kent het inmiddels welbekende liedje uit De Luizenmoeder niet? Het programma was drie jaar geleden voor het eerst te zien op tv en werd in no-time razendpopulair. Nu is er zelfs een bioscoopfilm van de populaire serie. En een derde seizoen? Die komt er misschien toch!

Derde reeks

Jennifer Hoffman – die Hannah speelt in de serie – hint namelijk in een interview met het AD dat ze wel open staat voor nóg een seizoen van de NPO-serie. “Ik kan me niet voorstellen dat we nee zeggen als Ilse Warringa (Juf Ank) belt met de vraag of we een volgend seizoen nog zien zitten. Sterker, we hebben al flink gefantaseerd over een derde reeks”, vertelt Jennifer.

Succes

De acteurs van de serie hadden nooit verwacht dat het eerste seizoen de Nederlandse televisiewereld zou veroveren. “Tijdens dat enorme succes van seizoen één wisten we niet wat ons overkwam’’, legt Jennifer uit. “In seizoen twee waren we dat succes een beetje aan het verwerken. Met de film hebben we het hele fenomeen gevierd. Zo riep Bianca Krijgsman, die hulpmoeder Nancy speelt, op de eerste draaidag al: ‘Jongens, hier kunnen we straks toch niet mee stoppen?’ En dat voelen we eigenlijk allemaal zo.’’

Ook Ilse Warringa lijkt een eventueel derde seizoen wel te zien zitten, zo vertelde ze in een interview met De Volkskrant. “Ik heb nooit gezegd dat we ermee gaan stoppen, vreemd dat de media dat niet aan mij vragen”, liet Ilse aan diezelfde krant weten. “Want er zijn maar twee mensen die daarover gaan, en dat zijn regisseur Jan Albert de Weerd en ik. Als wij met zijn tweeën zeggen: er komt een derde seizoen, dan komt er een derde seizoen.”

Bron: AD | Beeld: De Luizenmoeder

Laatste nieuws

Zie ook