Verdrietig nieuws voor Maxime Meiland

De beauty laat weten dat ze 'nogal van slag' zijn.

Lees ook

Met een droombruiloft in het vooruitzicht, een verloofde op de bank en twee prachtige dochters, lijkt het leven van Maxime Meiland op rolletjes te lopen. Toch gaat de blondine op dit moment door een minder leuke periode heen. Op Instagram deelt ze het droevige nieuws.

Huisje, boompje, beestjes

Na de verhuizing uit het oosten van het land, hadden Maxime Meiland en fiancé Leroy Molkenboer het helemaal voor elkaar: samen in Noordwijk, met de opa en oma voor kleine Claire en Vivé om de hoek. Huisje, boompje, en twee beestjes: katten Jut en Jul. Eerder dit jaar werd er nóg een keer verhuisd naar een groter huis, en straalde Maxime weer van onze tv’s af in Chateau Bijstand. Helaas heeft haar – so far – topjaar nu een zwart randje gekregen.

Van slag

Via Instagram laat de Meiland-dochter namelijk weten dat één van hun twee katten is komen te overlijden. “Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding”, deelt ze. “Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook…Rust zacht lieverd”, valt er te lezen bij een lieve foto van de broertjes in gelukkiger tijden.

Maxime

Droevig

Verder laat de blondine niets los over het trieste voorval. Hopelijk komt de hele familie er snel weer bovenop – zowel Maxime, Leroy, Claire en Vivé, als natuurlijk de kleine Jul. Veel sterkte!

Bron: Instagram @maximemeiland, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress 

Laatste nieuws

Zie ook