Maxime Meiland over wens derde kindje: ‘Zo snel mogelijk’

Het is niet zonder reden dat Maxime deze zomer nog in het huwelijksbootje stapt.

Lees ook

Twee jaar nadat ze in Open Kaart verscheen, kruipt Maxime Meiland weer samen met Robbert Rodenburg voor de camera voor zijn nieuwe YouTube-format Terug naar Toen. Hierin doet ze onder andere een boekje open over haar kinderwens. Als het namelijk aan de realityster ligt, komt er zo snel mogelijk een derde kindje bij.

Gezinsuitbreiding

Maxime Meiland is de trotse mom van Claire (4) en Vivé (9 maanden). Ze is zó dol op haar dochters, dat ze dolgraag nog een derde kindje zou willen. “We willen nog wel een derde kindje, dat zou ik heel erg leuk vinden”, vertelt ze openhartig aan Robbert.

Deze zomer heeft de realityster eerst nog iets anders spannends op de planning staan: haar bruiloft met grote liefde Leroy Molkenboer. Dat is behoorlijk snel, aangezien het stel zich slechts enkele maanden geleden heeft verloofd. Enne, die haast is niet zonder reden. De tortelduifjes kunnen namelijk niet wachten op gezinsuitbreiding: “As soon as possible, daarom willen we nu al die trouwerij.”

Twijfel

Toch zijn er nog twijfels, zo vertelt Maxime eerlijk. “Heel af en toe twijfel ik nog, maar dat komt omdat ik nu natuurlijk in een heel drukke periode zit. Dat je af en toe ook denkt: oh, waar begin je dan aan? Maar ja, je bent dan ook nog negen maanden zwanger. Dus voordat de baby er uiteindelijk is, ben je ook weer heel lang verder.”

Groot gezin

Maxime heeft altijd gedroomd van een groot gezin, vertelt ze aan Robbert. “Ik zou dat toch heel erg leuk vinden. Ik zei altijd vier, maar dat wil Leroy niet”, weet ze te vertellen. “Maar toch nog één baby’tje lijkt me wel heel erg leuk. Dan zit ook die leeftijd leuk bij elkaar.” Of ze nog voorkeur heeft voor een nog een dochter of een zoon? Dat maakt de realityster niet zoveel uit. “Maar ik zou een jongetje op zich ook wel leuk vinden.”

Bron: Terug naar Toen, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook