Leuk: De Meilandjes komen met eigen podcast

Wat goéééd!

Lees ook

De Meilandjes zitten absoluut niet stil. Na hun populaire programma Chateau Bijstand besloot de familie het eens over een andere boeg te gooien en van de televisie over te stappen naar… een podcast!

Eigen podcast

That’s right: Martien en Erica komen namelijk met een eigen podcast. De podcast gaat – geheel toepasselijk – Wat goéééd! heten en de eerste aflevering kun je vrijdag al beluisteren. In de podcast draait het vooral om positiviteit.

Erica en Martien gaan in de podcast iedere week met elkaar in gesprek over alle laatste nieuwtjes. Zo komen hun persoonlijke hoogtepunten van de week voorbij, bespreken ze dilemma’s, gaan ze positief roddelen én proberen ze minder leuk nieuws ook van een andere kant te bekijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Wat goéééd!

“Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vinden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien”, stelt Martien. Erica vult aan: “Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje.”

Iedere week schuift er weer een nieuwe gast aan bij het presentatie-duo. Vrijdagmiddag is het aan Britt Dekker als eerste gast om de podcast van De Meilandjes goed in te luiden. Wij zijn benieuwd! Je beluistert de podcast iedere vrijdag om 16:00 uur bij JUKE, via KIJK.nl of via andere streamingdiensten. Wat goéééd!

Krijg jij ook niet genoeg van de Meiland-familie? Vanaf komend najaar is de familie ook weer op hun vertrouwde maandagavond op SBS6 te zien, in een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Yay!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook