Zo gaat het nu met de relatie van Temptations Jan Sietse en Linde

Zijn de tortelduifjes nog samen?

Lees ook

Na een paar dagen op Temptation Island: Love or Leave wisten Jan Sietse en zijn vriendin Linde het zeker: zij horen bij elkaar. Zij kozen beiden voor de Swing of Love en verlieten samen het eiland. Inmiddels zijn we drie maanden verder. Hoe gaat het nu met de tortelduifjes?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Ultieme relatietest

Waar Linde zichzelf omschrijft als een ‘vrije geest’ die graag doet waar ze zin in heeft, is Jan Sietse nogal aanhankelijk en heeft veel bevestiging nodig. Dit zorgde dan ook voor de nodige wrijving in hun relatie. In Temptation Island: Love or Leave wilden ze de ultieme relatietest aangaan om te zien of zij wel de ware voor elkaar zijn. Hoewel ze zich beiden openstelden naar de vrijgezellen, kregen de lovebirds al snel de antwoorden waar ze naar zochten en kozen ze ervoor om het eiland samen te verlaten.

Oude patronen

Helemaal in love vertrokken Jan Sietse en Linde na het programma naar Curaçao, waar hun relatie better than ever leek. Helaas barstte dit sprookje bij thuiskomst al snel uiteen, wanneer Jan Sietse weer in zijn ‘oude patronen’ vervalt. “Daar merkte ik weer heel erg het wantrouwen”, vertelt Linde in de nieuwste Temptation-aflevering. “Ik ervoer dat hij mij geen ruimte gaf, hij ervoer dat alsof ik altijd weg wilde zijn. We waren het niet met elkaar eens.”

Na een tijdje besluit Linde dat het beter is om hun relatie te beëindigen. Daarover vertelt de knappe blondine: “Op een gegeven moment zijn Jan Sietse en ik op het punt gekomen dat wij elkaar niet meer aanvulden. We haalden elkaar eerder omlaag. Toen moest ik eerlijk zijn tegen mezelf. Je kunt nog zoveel van iemand houden, maar dat houden van werd uiteindelijk loslaten, dat we beter af zouden zijn zonder elkaar.”

Geen opgever

Waar Linde de relatiebreuk een plekje lijkt te hebben gegeven, heeft Jan Sietse het er nog steeds moeilijk mee. Hij hoopt dan ook nog steeds dat het goed komt tussen hem en zijn grote liefde. “Ik vind het jammer dat het opgegeven is. Ik ben geen opgever. Het liefst zou ik willen bewijzen dat het ook anders kan”, probeert hij Linde nog over te halen hem nog een kans te geven.

Het lijkt er echter niet op dat het stel het anytime soon nog een keer gaat proberen samen. “Ik vind wel dat je je heel vaak hebt kunnen bewijzen”, stelt Linde. “Dus ik denk dat we elkaar gedag gaan zeggen, en dan was dat ‘m.”

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook