O my: Temptations Sietse krijgt mededeling tijdens eerste kampvuur

Presentator Kaj Gorgels vraagt aan Sietse of hij nog even wil blijven zitten...

Deze week kunnen we genieten van weer een gloednieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave. De mannen maken zich op voor hun eerste kampvuur. Enne, als we de eerste beelden mogen geloven gaat dat héél spannend worden.

Connectie aangaan

Een nieuwe week, een nieuwe Temptation Island-aflevering. Op Instagram deelt Videoland alvast een sneak peek van de vijfde aflevering. Te zien is dat de mannen zich steeds meer openstellen naar de single ladies. De connectie tussen Ivo en de knappe Esmé wordt steeds sterker. “Ik heb super veel liefde voor Maris, en ik heb ook liefde voor Esmé hier ontwikkeld”, horen we Ivo zeggen.

Ook Whitney is niet bang om de connectie op te zoeken. “Ik denk dat Iris wel een wat lossere kant nu van mij gaat zien. Ik denk dat mijn vriendin dat ook wel waardeert”, vertelt hij. Of Iris dat echt kan waarderen? Dat is nog maar de vraag. In de teaser horen we namelijk dat haar fotolijstje afgaat. “Ooh, daar komt Whitney weer met iets doms”, aldus de blondine.

Heftige mededeling?

In de aflevering van komende donderdag maken de mannen zich tevens op voor hun eerste kampvuur, waarbij ze beelden van hun vriendinnen te zien krijgen. Hoe dat is gegaan, verklapt Videoland helaas nog niet. Maarre, wel is te zien dat er aan het einde van het kampvuur een spannende wending komt.

“Jullie kunnen terug naar de villa”, zegt presentator Kaj Gorgels tegen de heren. “En dan zou ik aan jou willen vragen, Sietse, om nog even te blijven zitten. Want ik heb een mededeling…” O my!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

In shock

In de aflevering van vorige week kregen Iris, Maris, Annebel en Linde tijdens het eerste kampvuur al beelden te zien van hun partners. Hoewel de dames over het algemeen niet ontevreden waren met de beelden die zij te zien kregen, schoot één opmerking bij de Rotterdamse Iris volledig in het verkeerde keelgat.

Op een van de beelden is namelijk te zien hoe Whitney, in gesprek met een andere dame, het scheldwoord ‘k*thoer’ laat vallen. Hij laat het woord vallen tijdens een feestje – onder het genot van een paar drankjes – maar toch zorgt het bij Iris voor behoorlijk wat mixed feelings. Ze kan in eerste instantie niet geloven dat de woorden aan haar gericht zijn, maar krijgt hier na een aantal uur toch twijfels over. “Ik hoop niet dat het over mij gaat (…) Wie noem jij een k*thoer?”, horen we haar zeggen.

Hoe langer Iris nadenkt over het scheldwoord, hoe bozer de Rotterdamse wordt. “Ik was de hele tijd aan het lachen om de beelden tot de laatste uitspraak. Ongeacht over wie het gaat, zoiets hoor je niet te zeggen op tv.” Het gaat zelfs zo ver, dat Iris à la minute twijfels over haar relatie krijgt. “Als hij mij op tv zo noemt, dan denk ik niet dat ik hier als koppel naar huis ga.” Aiii…

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws