Ooh la la: dít is de nieuwe vriend van Prince Charmings Jimmy

Cute!

Lees ook

Jimmy Sebastian wist met zijn eerlijkheid de tongen flink los te maken in het afgelopen seizoen van Prince Charming. Helaas wist hij in het programma het hart van Chris niet te veroveren, maar nu heeft hij zijn prins op het witte paard alsnog gevonden.

In love

Hoewel Jimmy niet bepaald vrolijk terugblikt op zijn Prince Charming-avontuur (zo haalde hij in een eerdere Instagram-post al uit naar zijn ‘fake ass-medekandidaten en shady fans’), staat hij tegenwoordig wat positiever in het leven. Jimmy is namelijk happily in love met Eduard Moise.

Op Jimmy’s Instagram – dat achter een slotje zit – deelde hij onlangs een kiekje met zijn nieuwe lover. “This guy, this life, this ❤️ Wanneer je het het minst verwacht, worden dromen werkelijkheid. Thank you for being you ❤️”, schreef hij daarbij.

Benieuwd naar de nieuwe vriend van Jimmy? Wij zochten ‘m uiteraard even op op Instagram.

Mentale gezondheid

Het is duidelijk dat Eduard een expert is op het gebied van mentale gezondheid. “Jou helpen om op je gemak te zijn, in vrede, met een groot gevoel van eigenwaarde”, valt er te lezen in zijn Instagram-bio. Zo bespreekt hij thema’s als zelfliefde, positieve en negatieve gedachten en het ideaalplaatje. You go, Eduard!

Bron: Instagram @eduardmoisetherapy, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook