Prince Charmings Jimmy openhartig over romance met Lesley

Oeh la la...

Ze wisten het hart van Chris niet te veroveren, maar hebben Lesley en Jimmy dan toch liefde overgehouden aan Prince Charming? Even leek het erop dat er wat bloeide tussen Jimmy en Lesley. In gesprek met Grazia vertelt Jimmy hoe de vork in de steel zit. 

Romance?

In Prince Charming: The Viewing Party schoven Jimmy en Lesley onlangs aan om terug te blikken op hun Prince Charming-avontuur. En zodra er gevraagd wordt wie Jimmy of Lesley mee zouden nemen naar een onbewoond eiland, hangt er een voelbare spanning in de lucht. De twee laten allebei weten elkaar mee te nemen, vanwege hun goede vibe. Robbert is dan ook meteen benieuwd of het meer zou kunnen worden tussen de twee. “Wij zeggen niks”, zeiden Lesley en Jimmy daarover. 

Maarre, hoe zit het nu precies tussen de twee? “Die vraag krijg ik heel veel”, lacht Jimmy aan de telefoon. “Maar er hééft iets gespeeld tussen ons.” 

Kus 

“We hebben een heel innige band, en dat heeft in de villa geresulteerd tot een kus”, gaat Jimmy verder. “Het gebeurde op de avond voor Lesley naar huis ging. We hadden wat borrels gehad, en we hadden het gewoon heel erg fijn”, vertelt Jimmy daarover. “Er waren wat gevoelens in het spel en na het programma zijn we dat gaan ontdekken. We hebben een paar keer gedatet, maar kwamen tot de conclusie dat we het beter bij maatjes kunnen houden.”

“Na het programma zat ik heel erg met mezelf in de knoop. Dus ik liet het ook niet toe”, vervolgt Jimmy. De meubelstoffeerder laat weten dat meedoen aan een programma heel intensief is, helemaal als je hypersensitief bent. Na het programma had hij dan ook tijd nodig om het normale leven op te pakken. Hoewel het nu weer een stuk beter met Jimmy gaat, denkt hij niet dat hij nu open zou staan om zijn romance met Lesley op te pakken. “We verschillen daarvoor te veel. Ik ben best wel dominant en hij is zo’n ontzettend lieve jongen. Iemand moet voor mij niet te lief zijn, dan kan ik diegene – heel onbewust – kwetsen. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om Lesley te kwetsen.” 

Goede klik andere deelnemers

Jimmy en Lesley zijn dan geen geliefden van elkaar, maar zijn wel elkaars maatjes. En dat is niet de enige vriendschap die Jimmy overhield aan Prince Charming. “Eigenlijk heb ik met iedereen wel een goede band. We hebben met alle jongens een groepsapp en daarin spreken we elkaar. Maar de beste klik heb ik met Lesley en Lars. Zij zijn wel echt de jongens die ik dagelijks spreek.” Awh! 

Laatste nieuws