Janice Blok haalt uit naar haters op Instagram

De influencer krijgt dagelijks negatieve opmerkingen over haar make-up en liefde voor filters.

Lees ook

Dat Janice Blok niet vies is van een make-uppie hier en een filtertje daar, moge duidelijk zijn. Hoewel zij hier ontzettend van geniet, zijn er helaas nog steeds heel veel mensen die hier iets over willen zeggen. En daar is de influencer nu wel een keer klaar mee, zo deelt ze op Instagram.

Leven en laten leven

Dagelijks deelt Janice haar mooiste outfits, make-up looks, sportsessies en hilarische sketches met haar bijna 180 duizend Instagram-volgers. Maar waar veel volgers zijn, komt helaas ook veel kritiek. Zo krijgt de influencer elke dag meerdere berichten waarin mensen zeggen dat ze op moet houden met al die filters en dat haar make-up too much is. Op Instagram maakt Janice nu korte metten met al die negatieve opmerkingen.

“‘Hou eens een keer op met die filters, je concealer onder je ogen klopt niet, teken geen sproeten als je ze zelf niet hebt, je linker teen is groter dan je rechter…’, STOP – HIERMEE 🤚🏽⛔️”, laat Janice in duidelijke taal weten. “Leven en laten leven. Ik wil jullie inspireren, laten zien hoe ik mijn leven leef en vooral laten lachen. Bezorg ik die glimlach niet op jouw gezicht? Klik dan op de unfollow button. Bye bye, zwaai zwaai, adios en tot nooit meer ziens. 👋🏼” You go, Janice!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JANICE BLOK (@janiceblok)

Lieve reacties

Onder de stunning selfie krijgt Janice ontzettend veel bijval van haar volgers. Zo schrijft Temptations Annebel ‘Helemaal gelijk in! ❤️’ en laat Robin Martens een reeks rode hartjes achter. “Helemaal mee eens! En de meesten zitten zelf ergens mee die zo negatief doen”, reageert een andere volger. “You rock girl“, “En zo is het maar net” en “Prachtvrouw ben je”, klinkt het verder in de comments.

Bron: Instagram @janiceblok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook