Zien: zo zag Janice Blok er vroeger uit

De beauty deelt een foto van een aantal jaren geleden.

Janice Blok heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een aantal cosmetische ingrepen heeft ondergaan. Zo vertelde de beauty onlangs nog dat ze haar onderkin liet behandelen en deelde dit via Instagram Stories. Maar hoe zag Janice er eigenlijk voor deze cosmetische behandelingen uit?

Before & after

Al eerder vertelde Janice op haar eigen Instagram dat ze het taboe rondom cosmetische chirurgie graag wil doorbreken. Ze maakt er dan ook geen geheim van dat ze iets aan zichzelf heeft laten doen.

Via de Instagrampagina van House of Bratz, een kliniek waar je cosmetische behandelingen kunt ondergaan, zien we een before and after-foto van Janice. Bij deze foto lezen we dat Janice haar kaaklijn, jukbeenderen en lippen heeft laten behandelen. “Special thanks to Janice for sharing this📸 Lips, jawline, chin and cheekbones by us💉😍”, staat er bij de foto geschreven.

Eerlijke foto

Naast haar eerlijkheid over cosmetische ingrepen wil Janice ook eerlijk zijn over haar bikinifoto's. Zo deelde ze afgelopen zomer nog een reeks foto's (die je hier bekijkt) waarbij ze de term body positivity wilde aankaarten. “Zoals iedereen verberg ook ik altijd een aantal dingen waar ik minder trots op ben met Photoshop”, deelde ze bij een van de geposeerde bikinifoto's.

“Vergeet niet dat het ook veel te maken heeft met hoe je poseert. Want je kunt zo staan als op deze foto… Of zo!”, ging Janice verder bij een eerlijke foto van haar bikini body. “Ik verborg altijd mijn buik, mijn love handles, aders en striemen op mijn benen, lelijke plekjes, mijn bovenbenen en donkere knieën. Laten we de onderkin niet vergeten! My best friend“, grapte de influencer. Janice mag dan onzeker zijn geweest over deze 'imperfecties', wij vinden dat ze er prachtig uitziet!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws