De Bachelors Thomas doet boekje open over relatie met Merel

Zijn de twee nog bij elkaar?

Lees ook

Waar Thomas van der Vlugt en Merel Beks na hun Bachelor-avontuur volop verliefde kiekjes van elkaar deelden, is het de afgelopen tijd verdacht stil rondom de twee. Of de tortelduifjes nog samen zijn? Daar geeft Thomas op de radio bij SLAM! duidelijkheid over.

Rumours

De geruchtenmolen draait de afgelopen tijd overuren over de relatie tussen Thomas en Merel. Doordat de twee niet veel meer van elkaar delen op Instagram, zou er volgens veel volgers op wijzen dat er trouble in paradise is tussen de lovebirds. Daarnaast klinken er rumours dat hun relatie nep is en dat Thomas het ook nog gezellig heeft met andere dames.

Nog bij elkaar?

Gelukkig zijn geruchten maar geruchten, want Thomas onthult dat hij nog steeds heel happy is met Merel. De twee hebben er echter nog geen label op geplakt. “We zijn nog steeds aan het daten“, weet hij te vertellen. “We geven het nog steeds de tijd, want rond zo’n programma ontstaat een enorme buzz en kun je eigenlijk niets doen. Nu hebben we pas de tijd om elkaar echt te leren kennen.”

Bubbel

Vorige maand liet de bachelor ook al aan &C weten nog niet vol in een nieuwe relatie te durven springen. “Ik wil geen druk voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.”

Ook Merel heeft geen haast er een label op te plakken, vertelde ze eerder deze maand aan LINDA. “We hebben elkaar in een bubbel leren kennen en zijn zo op elkaar ingespeeld, maar nog niet op het echte leven. We hebben ook nooit écht kunnen daten. Dat kan nu pas, nu het programma klaar is. Heel Nederland verwacht het misschien wel, maar wij willen niet zomaar in een relatie stappen.” Of dat wel gaat gebeuren? “Het heeft geen haast. Op een mooi en lief moment mag hij dat een keer vragen, haha.”

Bron: SLAM! | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook