Te lief: zo zag Joao van EOTBDD er vroeger uit

De hartenbreker was vroeger echt een droppie!

Lees ook

Het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is in volle gang. Een van de hartenbrekers die naar het zonnige eiland is gereisd, is Joao da Silva. Met zijn looks als belangrijkste wapen gaat hij er vol voor. Hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

Brazilian roots

De 25-jarige Joao is de droomman voor vrouwen die van echte latino’s houden. Hij komt uit Brazilië, maar woont nu een aantal jaar in Nederland. Hoewel hij inmiddels vloeiend Nederlands spreekt, komt de Braziliaanse kant ook regelmatig naar voren. Vooral om vrouwen weak in the knees te maken…

Foto’s van vroeger

Joao is veel met zijn uiterlijk bezig. Aan zijn figuur is te zien dat hij veel sport en zijn kapsel zit altijd strak in model. Maar hoe zag ‘De Bundaman’ er eigenlijk uit toen hij jonger was? Love Reality is het archief ingedoken en heeft meerdere jeugdfoto’s van Joao gevonden. Wat een droppie was het vroeger!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Liefde vinden?

De komende weken kunnen we nog genieten van nieuwe afleveringen van Ex on the Beach: Double Dutch, dus Joao verdwijnt nog niet van ons beeldscherm. Volgens hemzelf is hij geen relatietype, omdat hij zich na een tijdje ‘altijd af gaat vragen of dit nou is wat hij wil’. Zou hij op het eiland misschien toch liefde vinden? We gaan het zien!

Bron: Love Reality | Beeld: Ex on the Beach: Double Dutch, Instagram Love Reality

Laatste nieuws

Zie ook