Dít zijn de deelnemers van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 8

Wij stellen de originals aan je voor.

Lees ook

Ben jij klaar voor een spiksplinternieuw seizoen vol lust, drama, romantiek, verrassingen en héél veel exen? Lucky you, want het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch verschijnt binnenkort weer op de buis. Enne, we mogen de originals alvast aan je voorstellen. Komen ze:

Jennifer – 24

De Vlaamse Jennifer wordt omschreven als een reality-ster in spé. Hoewel ze communicatie studeert, vindt ze het best moeilijk om het over haar emoties te hebben. Jennifer is supersociaal en spontaan, én staat open voor alles. Zal ze aan het eind van dit seizoen de liefde van haar leven vinden?

Joao – 25 

Joao is een echte latino: direct, eerlijk en een beetje loco. Hij woont al een paar jaar in Nederland en spreekt Spaans en Portugees. Joao durft zijn gevoelige kant te laten zien en is dan ook niet bang om bij een film te huilen of om zijn liefde te tonen aan zijn vriendin. Toch is monogamie iets wat Joao lastig vindt… 

Joyce – 25 

Joyce woont in Antwerpen en werkt als wimperstyliste. Ze is dol op (haar) tatoeages, maar vindt het jammer dat haar tattoos als een stempel worden gezien. De Antwerpse schone is lief en sociaal, en iemand op wie je kunt bouwen. Aan mannelijke aandacht heeft ze geen gebrek, want haar DM’s stromen altijd vol met berichten. Joyce komt voor lust naar Ex On The Beach… 

Luca – 23

De Twentse Luca wordt ook wel een playboy genoemd die net als Joyce meedoet aan EOTB voor de lust. Kieskeurig is hij dan ook niet. Zijn doel? Het bed delen met zoveel mogelijk meisjes. Toch heeft hij wel een voorkeur qua type: een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een beetje arrogant. Zou hij meedoen om een tweede Dusty te worden? 

Lynn – 22

De Brabantse Lynn is een echte party animal. Naast feestjes en festivals afgaan, heeft de Brabantse schone ook een sportieve kant. Zo is kickboksen en fitnessen iets wat ze graag doet. Ze wordt niet snel verliefd, en heeft dan ook nooit een vaste vriend gehad. Wel had ze diverse scharrels en friends with benefits. Zou ze een van haar scharrels tegenkomen op het strand?

Nick

Als iemand een casanova is, is het Nick wel. Hij heeft geen gebrek aan vrouwelijke aandacht en praat vaak met tien dames tegelijk. Toch wijst hij zonder moeite een vrouw af als hij geen interesse in haar heeft. Nick is dol op sporten, en gaat graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso maakte hij makkelijk contact met leuke dames, zal dat hem tijdens zijn tijd op Gran Canaria opnieuw lukken? 

Stevie – 25 

Feestbeest Stevie uit Heerlen is een echte sfeermaker en te omschrijven als sociaal, losbandig en positief. Ze lacht altijd en trekt zich niks aan van wat anderen van haar vinden. Stevie is altijd in voor een praatje, vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en kent geen ongemakkelijke stiltes. Ze doet niet aan Ex On The Beach mee om verliefd te worden, maar tegen een spannend avontuurtje zegt ze geen nee. 

Tcheutche – 23 

De Vlaamse vlogger Tcheutche vindt het belangrijk om een fitte lifestyle te onderhouden, maar bestempelt zichzelf niet als fitboy. Hoewel hij niet het label player wil krijgen, houdt hij zijn opties bij de dames graag open. Tcheutche staat open voor een leuke romance en houdt van knuffelen in bed. Hij doet dan ook niet alleen voor lust mee aan het Ex On The Beach-avontuur. 

Voor het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch vertrekken de acht singles naar het zonovergoten Gran Canaria. Hun dagen zijn gevuld met zon, zee, feestjes en cocktails maar ook met verrassingen en onverwachte wendingen door de beruchte Tablet of Terror… 

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen acht is vanaf 12 juni elke zondag om 22.00 uur te zien op MTV. 

Bron en beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook