Aii: meteen al veel drama in eerste aflevering Ex on the Beach

'Wat moeten mensen wel niet van mij denken'

Lees ook

Gisteren was het ein-de-lijk zover en konden we de eerste aflevering van het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV kijken. Het nieuwe seizoen ging meteen met een banger van start, en dat kwam mede door Joyce. Grazia sprak met de beauty over de eerste aflevering.

Voorproefje

De acht singles van dit seizoen gaven op voorhand al aan dat dit seizoen heftiger dan ooit gaat worden. Nu we de eerste aflevering gezien hebben, geloven we de deelnemers op hun woord. “Superveel drama, feesten, seks en eigenlijk gewoon alles wat van Ex on the Beach wordt verwacht”, zei Joyce tegen Grazia over het nieuwe seizoen. Lynn deed daar nog een schepje bovenop en stelt dat zelfs zij verbaasd waren over sommige dingen die zijn gebeurd. “We waren zelf in shock”, voegde Joyce daar nog aan toe. Oh my!

Drama

Enne, een ding waar wij gisteren behoorlijk van in shock waren was de temper van Joyce. De wimperstyliste viel meteen met de deur in huis en liet aan Tcheutche weten dat ze het niet eens was met zijn gedrag. Bij de eerste ontmoeting kreeg hij dan ook meteen al een drankje over zich heen. Later in de aflevering werd de sfeer er niet beter op en ontstond er een verhitte discussie tussen Joyce en Tcheutche in het bubbelbad. Een ding is zeker: Joyce en Theutche liggen elkaar niet bepaald so far.

Plottwist

“Ik ben een heel vurig persoon, en zet mij bij mensen die ook een beetje zo zijn, dan botst dat gewoon”, legt Joyce uit. Hoewel Joyce zelf toegeeft dat ze nogal een kort lontje heeft, is ze wel bang voor de reacties van kijkers van het programma. “Wat moeten mensen wel niet van mij denken”, zei ze dan ook tijdens de persdag van Ex on the Beach: Double Dutch. Of Joyce vaker in het programma ruzie krijgt, weten we nog niet – al laat Joyce wel weten dat er nog een huge plottwist aankomt. “Er gaat iets in de villa gebeuren wat in eerdere seizoenen niet is gebeurd”, aldus Joyce. Spannend!

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is elke zondag om 22:00 uur te zien op MTV.

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook