Ex-vriendin Juvat Westendorp reageert op relatiebreuk

'Ik vind het spijtig dat wij niet zijn geslaagd.'

Lees ook

Een paar dagen geleden werd bekend dat het over en uit is tussen Juvat Westendorp en Ruby Celine. Een dag later vertelde Juvat aan RTL Boulevard dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is, met wie hij het erg gezellig heeft. Ruby heeft nu voor het eerst op de situatie gereageerd.

Al een tijdje uit elkaar

Vorig jaar liet Juvat nog weten dat hij dolgraag met Ruby zou willen trouwen, maar dinsdag werd duidelijk dat er geen sprake zal zijn van wedding bells. Juvat en Ruby zijn na een relatie van een jaar nu al een tijdje uit elkaar, vertelde de acteur. Ze zouden ’toch te verschillend’ zijn, waardoor het niet meer werkte tussen hen.

Nieuwe liefde

Een dag later werd duidelijk dat Juvat het inmiddels gezellig heeft met iemand anders. “Het klopt dat ik kort na onze breuk iemand ben tegengekomen en daarmee onderzoek ik nog of het ergens toe leidt”, zei hij. Hij vond het jammer dat Ruby via social media over zijn nieuwe liefde moest horen. “Ik wens haar niets dan goeds en vind het dan ook vervelend dat ze op deze manier geconfronteerd wordt met de situatie.”

Duidelijkheid

Ruby heeft nu via Instagram voor het eerst op de situatie gereageerd. Ze vertelt dat de verhalen die ze op het internet heeft gelezen niet waar zijn. “We kwamen er gewoon al snel achter dat wij toch te veel verschillen”, schrijft ze. Ook schept ze duidelijkheid over of er sprake zou zijn van vreemdgaan: “In januari waren wij nog samen op vakantie. De verhalen dat hij al tijdens mij met iemand anders was, zijn onzin.” Helder!

No hard feelings

Ruby maakt ook duidelijk dat ze het zwaar heeft met de breuk. “De relatiebreuk heeft mij veel verdriet gedaan. Ik ben al een tijdje bezig om dit te verwerken. Ik hoop ook dat wij beiden hier de rust voor krijgen.” Toch zijn er no hard feelings: “Dat hij direct iemand anders heeft gevonden waar hij een connectie mee heeft, gun ik hem ook. Ik vind het spijtig dat wij niet zijn geslaagd, maar daarin misgun ik hem niets.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook