Juvat Westendorp heeft nieuwe liefde: ‘Kort na de breuk iemand tegengekomen’

'We willen er niet te veel over kwijt.'

Lees ook

Gisteren deelden we het verdrietige nieuws dat Juvat Westendorp en Ruby Celine niet meer bij elkaar zijn. Inmiddels heeft Juvat aan RTL Boulevard duidelijk gemaakt dat er een nieuw iemand is zijn leven is, met wie hij het erg gezellig heeft.

Uit elkaar

Gisteren verscheen er op de Instagram-pagina JuiceChannel een bericht dat Juvat en Ruby uit elkaar zouden zijn. De twee hadden namelijk alle foto’s van de ander van hun Instagram-feed verwijderd. Later op de dag bevestigde Juvat het nieuws aan RTL Boulevard: hij en Ruby zijn inderdaad niet meer samen. Ze zouden ‘al een tijdje’ een punt achter hun relatie hebben gezet.

Iemand tegengekomen

Juvat zei er ook bij dat Ruby en hij ’toch te verschillend’ waren, waardoor het niet meer werkte tussen hen. “We willen er niet te veel over kwijt”, zei hij. Inmiddels heeft Juvat aan RTL Boulevard bekendgemaakt dat er een nieuw iemand in zijn leven is. “Het klopt dat ik kort na onze breuk iemand ben tegengekomen en daarmee onderzoek ik nog of het ergens toe leidt.”

Wie de nieuwe persoon in Juvats leven is, heeft hij niet verteld. “Daar wil en kan ik verder weinig over zeggen. De tijd zal het leren.” Hij vindt het ook jammer dat het niet gelukt is met Ruby en dat ze via social media over zijn nieuwe date heeft gehoord. “Ik ben al een tijdje niet meer samen met Ruby. Ik wens haar niets dan goeds en vind het dan ook vervelend dat ze op deze manier geconfronteerd wordt met de situatie.”

Bron: JuiceChannel, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook