Hebben: het internet is in de ban van déze Uniqlo-tas

En wij snappen héél goed waarom.

Lees ook

Een crossbody bag die bij elke outfit past, betaalbaar is én mega veel ruimte heeft? Dat lijkt een onmogelijke combinatie. Toch is TikTok (what else?) erin geslaagd de ideale tas te vinden. Met als resultaat dat deze tas van Uniqlo als hete broodjes over de toonbank gaat.

Viral op TikTok

TikTok voorziet ons niet alleen van leuke dansjes en beauty-hacks, ook zorgt het voor een behoorlijk groot gat in onze hand. Nu we finally die felbegeerde roze jurk van Zara hebben bemachtigd, is er een ander item dat op onze wishlist staat. Het gaat om de Round Mini Shoulder Bag van Uniqlo, die momenteel viral gaat op het platform.

Het begon allemaal toen TikTokker @caitlinphillimore afgelopen april haar nieuwste aanwinst liet zien in een video. “Jullie moeten deze tas van Uniqlo kopen”, vertelde zij. Niet alleen ziet de tas er effortlessly stylish uit, hij is ook ontzettend praktisch. Er past namelijk enorm veel in. Zo zien we in de video hoe Caitlin er een lippenbalsem, een pak koekjes, haar portemonnee, sleutels, een oplader, een haarclip, haar koptelefoon, een fotocamera, een parfum en zelfs een EpiPen in kwijt kan. Hallo, perfecte summer bag!

@caitlinphillimore

♬ Endless Love – Piero Piccioni

Binnen no time ging de Uniqlo-tas viral op het platform en de hashtag #uniqlobag heeft inmiddels a whopping 3.6 miljoen views. Hoewel we op TikTok vooral de beige en zwarte variant van de tas voorbij zien komen, is de populaire crossbody bag ook verkrijgbaar in het khaki, geel, blauw en rood voor een pop of colour.

Goed en slecht nieuws

Niet alleen kun je ongeveer je hele hebben en houden kwijt in het tasje, ook is-ie erg budget proof. De Round Mini Shoulder Bag is namelijk voor 12,90 euro te scoren bij Uniqlo. Het slechte nieuws? De tas is zó populair, dat-ie bijna overal uitverkocht is. Wil je ‘m toch scoren? Houd dan de website goed in de gaten of ga langs bij de Uniqlo-winkels in Amsterdam of Den Haag. Good luck!

Bron: TikTok @caitlinphillimore | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook