Déze jurk van Zara gaat momenteel viral op TikTok

Wij snappen heel goed waarom.

Lees ook

Summer is coming en dat betekent lekkere temperaturen, drankjes doen op het terras én natuurlijk een nieuwe summer wardrobe. Een item dat volgens heel TikTok niet in je kledingkast mag ontbreken, is deze práchtige jurk van Zara.

Perfecte roze jurk

Modeliefhebbers zijn momenteel massaal op zoek naar één specifieke jurk: de roze satijnen slip dress van Zara. De prachtige midi-jurk met laag uitgesneden halslijn en cut-out aan de achterkant is een enorme hit op TikTok, sinds Marina Rough aka @inchargeofoutfits de jurk in een korte video droeg. “Dit is jouw teken om de perfecte roze jurk te kopen”, deelde ze bij de TikTok-video.

@inchargeofoutfits

#zarahaul #zaraunboxing #zara #tiktokfashion

♬ som original – gabriel 😁

Uitverkocht

Menig modeliefhebber op TikTok liet dat teken niet onopgemerkt voorbij gaan en haastte zich naar de Zara voor de stunning roze jurk. Ook online is de jurk, die voor 45,95 euro over de toonbaak gaat, bijna helemaal uitverkocht. Maarre, aangezien de jurk razend populair is, verwachten wij dat-ie héél snel weer in stock komt.

@lexilunde

Trying on the viral Zara dress 💗#CorollaCrossStep #zara #zarahaul #zaratryon #pinkdress

♬ I love you so – spam – block

Niet voor iedereen

De jurk is echter niet voor iedereen even geschikt, en dat zit ‘m voornamelijk in de laag uitgesneden halslijn. Ben jij blessed met een flinke voorgevel? Dan is er een serieus risico op flashing. Koop ‘m daarom voor de zekerheid een maatje groter – of scoor een ander satijnen exemplaar. Gelukkig heeft Zara er weer een hoop in de collectie voor Spring-Summer!

How to wear

Binnenkort een wedding of een feestje op de planning staan? Dan heb je met dit roze satijnen jurkje jouw outfit sorted. Maarre, ook voor een chique diner kun je deze jurk prima dragen. Bijvoorbeeld met een oversized blazer en strappy heels. Wij zijn fan!

Bron: Popsugar, TikTok | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook