Donny Roelvink blikt terug op heftig auto-ongeluk

'Het was vooral een mentale klap', deelt Donny.

Donny Roelvink kreeg vorige week de schrik van zijn leven toen hij betrokken raakte bij een auto-ongeluk. Op Instagram blikt hij terug op deze traumatische ervaring.

Eén week verder

Het is een week na het ongeluk en Donny is gelukkig weer aan de beterende hand, zo is te zien op twee kiekjes die hij maandag op Instagram deelt. “Precies één week verder”, begint hij zijn verhaal.

“Allereerst wil ik jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steunbetuigingen. Het liefst zou ik jullie allemaal apart hiervoor willen bedanken, maar het aantal berichtjes dat ik krijg is echt onwerkelijk”, aldus Donny. Hij vertelt dat alle steunbetuigingen hem door deze lastige periode heen slepen.

Mentale klap

Het heftige ongeluk was voor Donny vooral een mentale klap, zo vertelt hij. “Het heeft mij met beide benen op de grond gezet en mij ongelofelijk bewust gemaakt dat het leven binnen een seconde klaar kan zijn.”

“Ook ben ik in de afgelopen weken de ‘echte’ waarde van het leven gaan beseffen”, zo gaat de jongste Roelvink-telg verder. “Het zelfstandig kunnen douchen, aankleden, eten, naar het toilet gaan, etc. Ook heb ik drie dagen door één oog kunnen zien en heel de dag door pijn gevoeld. Naast dat ben ik ook al mijn familieleden en vrienden die er continu voor mij zijn geweest nog meer gaan waarderen.”

Herstel

Hoewel Donny nog een lange weg te gaan heeft, is hij niet bang voor het revalidatieproces. “De meesten kennen mij als iemand die altijd bezig is met fit zijn en juist daarom zie ik dit ook als een nieuwe uitdaging”, vertelt hij. “De komende weken ligt de focus vooral op mijn herstel en ga ik jullie zoveel mogelijk proberen mee te nemen in deze journey.”

Tot slot deelt hij met zijn volgers een citaat dat veel voor hem betekent: “The comeback is always stronger than the setback.” Hear hear!

Bron: Instagram @donnyroelvink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws