Heftig: Donny Roelvink gewond in het ziekenhuis na ongeluk

'Ik ben heel erg geschrokken', aldus Donny.

Lees ook

Flink schrikken voor Donny Roelvink. De tv-ster is gisteren betrokken geraakt bij een ongeluk, waarna hij gewond naar het ziekenhuis is gebracht. Op Instagram vertelt hij het heftige verhaal.

Ongeluk

In een video op Instagram vertelt een gehavende Donny wat hem gisteren overkomen is. “Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen”, vertelt hij vanuit het ziekenhuisbed.

Hij vertelt dat hij tijdens het maken van een video onder een auto terecht is gekomen. “Het is heel snel gegaan. Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance”, vertelt Donny verder. “Ik ben heel erg geschrokken (..) Het had echt fataal kunnen zijn.” Hij legt uit dat het hem mentaal heel zwaar is gevallen, maar dat het ondanks alles wel goed met hem gaat. Hij hoopt snel weer de oude te zijn.

Niet in levensgevaar

Gelukkig is de Roelvink-telg niet in levensgevaar geweest. “Een paar gebroken ribben, een kleine klaplong en wat hechtingen. Maar ik kan het gelukkig nog na vertellen🙏🏻✨ Soms besef je pas iets als het er bijna of niet meer is. Geniet van elkaar en van de momenten❤️🍀”, aldus Donny in de caption.

In de comments onder de video wensen volgers hem massaal veel sterkte toe. “Heel veel beterschap 🙌❤️”, reageert Fawrynotsawry. Ook Yolanthe Cabau, Jaimy Dorenbosch en Demi de Boer uiten hun steun in de reacties. Beterschap, Donny!

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook