Zien: Blue Ivy lijkt als twee druppels water op moeder Beyoncé

Wow!

Hoewel de inmiddels 10-jarige Blue Ivy eerst vooral op papa JAY-Z leek, is de kleine meid vandaag de dag steeds meer een look-alike van haar beroemde moeder. Enne, dat bewijst deze foto des te meer.

Zo moeder, zo dochter

We kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren dat Beyoncé haar zwangerschap van dochter Blue Ivy Carter bekendmaakte tijdens de MTV Video Music Awards. Inmiddels is Blue tien jaar oud, al lijkt ze volgens veel fans een stúk ouder én sprekend op mama.

Blue Ivy ging samen met vader Jay-Z naar een NBA-wedstrijd, waar de twee op de kiek gezet werden. In de video geeft Jay zijn dochter een kus, al lijkt Blue meer interesse te hebben in de basketbalwedstrijd. De video ging binnen no time viral. Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door All Things JAY-Z (@allthingsjayz)

Snel gegroeid

Op de een of andere manier lijken kinderen van celebs veel harder te groeien dan anderen. Het zal wel aan het water in Hollywood liggen. Het ene moment zijn ze nog baby’s en het andere moment zijn ze tieners met een coolere kledingstijl en veel betere make-up skills dan wij. Veel mensen hadden dat gevoel toen ze recente foto’s van de dochter van Beyoncé en Jay-Z onder ogen kregen. Want wow, wat is Blue ineens all grown up.

Waar fans verder vooral over spraken in de comments, was dat Blue Ivy mega veel op haar moeder lijkt. “Blue Ivy looks more like Beyoncé than Beyoncé looks like Beyoncé“, schrijft iemand in de reacties. En: “Beyonce has replicated herself“, reageert iemand anders. Helemaal mee eens!

Bron: Fem Fem | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws