Fans Beyoncé verbazen zich over nieuwste foto Blue Ivy Carter

Blue Ivy, is that you?

We kunnen ons nog als de dag van gisteren herinneren dat Beyoncé haar zwangerschap van dochter Blue Ivy Carter bekendmaakte tijdens de MTV Video Music Awards. Inmiddels is Blue tien jaar oud, al lijkt ze volgens veel fans een stúk ouder.

Tiener

Op de een of andere manier lijken kinderen van celebs veel harder te groeien dan anderen. Het zal wel aan het water in Hollywood liggen. Het ene moment zijn ze nog baby’s en het andere moment zijn ze tieners met een coolere kledingstijl en veel betere make-up skills dan wij. Veel mensen hadden dat gevoel toen ze recente foto’s van de dochter van Beyoncé en Jay-Z onder ogen kregen. Naast dat de tienjarige Blue Ivy er veel ouder uitziet dan haar leeftijd, waren fans onder de indruk van haar prachtige bos krullen. Benieuwd naar de foto van Blue? Je bekijkt ‘m HIER.

Style icon

Tijdens een dagje Disneyland ging de tienjarige Blue voor een comfy look met een oversized graphic tee, een baggy broek en chunky sneakers. Ze maakte haar outfit af met een limoengroen mondkapje en Minnie Mouse-oren. Ondanks haar geweldige outfit hadden veel volgers maar oog voor twee dingen: haar stunning krullen én oh my sinds wanneer is Blue zo groot?!

Binnen no time gaat de foto van Blue in Disneyland dan ook viral op Twitter. Zo heeft het kiekje al bijna 150 duizend likes en meer dan achtduizend retweets. “Haar HAAR OMFG!”, schrijft een volger bij de foto. “Blue Ivy’s haar ziet er zo mooi uit”, laat een ander weten. Andere fans kunnen er niet over uit hoe groot de tiener al is. “Waarom is mijn good sis al zo lang? Hoe oud is ze nu? Ben ik al zo oud?” Same, girl, same.

Bron: Glamour UK, Twitter | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws