Beyoncé deelt zeldzaam kiekje van haar tweeling

Twinnies Rumi en Sir zijn al behoorlijk groot geworden.

Beyoncé was onlangs een van de grote winnaars bij de Grammy's. De prijzenkast van de zangeres telt nu maar liefst 28 Grammy Awards, een record voor een vrouwelijke artiest. Om deze overwinning te vieren, besloot de familie Carter een dagje te ontspannen aan het strand in Malibu. Waar de zangeres haar privéleven over het algemeen very private houdt, deelt ze nu een paar zeldzame familiekiekjes.

Grammy Awards

Met een totaalaantal van 28 Grammy Awards en 79 nominaties, is Beyoncé de vrouwelijke artiest met de meeste Grammy Awards én nominaties. Maarre, Beyoncé was niet de enige van het gezin die iets te vieren had. Ook dochter Blue Ivy viel in de prijzen tijdens de Grammy's. De 9-jarige won haar allereerste Grammy Award voor de Brown Skin Girl-videoclip. You go, girl!

Familiekiekjes

Genoeg redenen om er een dagje tussenuit te gaan, zo vond de familie Carter. Op Instagram deelt Beyoncé een reeks beelden van het dagje strand, including zeldzame kiekjes van Blue Ivy en de tweeling Rumi en Sir. De twins zijn inmiddels 3 jaar oud en al behoorlijk groot geworden. Te zien is hoe Rumi, in een te cute jurkje, en Sir bij de zee spelen.

Ook maken Blue Ivy en haar mommy samen een gezellige selfie – mét duckface. Hoewel ze nog maar 9 jaar is, ziet ze er al een stuk groter uit dan we haar herinneren. Met haar getuite lippen en haar stylish blauwe bril gaat ze steeds meer op haar moeder lijken. Cute!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws