Wedding bells! Dít Temptation Island-koppel gaat trouwen

'I said YES!' klinkt het op Instagram.

Lees ook

Er zijn maar weinig relaties sterk genoeg om Temptation Island te overleven. Maar áls het dan lukt, weet je ook meteen zeker dat jullie samen alles aankunnen. Voor Laura en Roger is dat overduidelijk het geval, want de twee hebben bekend gemaakt dat ze gaan trouwen.

I said yes

Remember Laura en Roger? Het koppel deed in 2019 mee aan Temptation Island. Ze hebben de ultieme relatietest uiteindelijk samen doorstaan en zijn nog steeds happy together. Inmiddels is het stel dan ook toe aan de volgende stap: trouwen.

I said YES! 💍😍” laat Laura weten via Instagram. “Voorbije zaterdag heeft Roger mijn wereld veranderd”, vertelt de realityster. “Dat ik ooit een ring ging krijgen van hem, wist ik wel ergens. Maar op dit moment en op deze manier… NEVER expected this!” De beauty deelt daarbij een serie foto’s van het moment dat Roger op één knie ging.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Laura Moenaert (@laura_moenaert)

Flashmob

Ook Roger is over the moon na het huwelijksaanzoek. “SHE SAID YES!!! 💍” deelt hij op Instagram bij wederom een reeks kiekjes. “Na bijna 6 jaar de zotste dingen meegemaakt te hebben, zoals “Erasmus”, “Temptation Island“, “Japan”, “China” and the list goes on… I put a ring on a her finger! 🤩🙏🏾”

De oud Tempa-deelnemer heeft het aanzoek groots aangepakt. “Met een flashmob in het shoppingcenter heb ik haar ten huwelijk gevraagd”, deelt hij. Het speciale moment is niet alleen vastgelegd door een fotograaf, maar ook door een videograaf. En de kersverse verloofden delen die video maar al te graag met ons!

 

Te zien is een flashmob in het winkelcentrum, waarbij een paar begint te dansen op – hoe toepasselijk – het nummer Marry You van Bruno Mars. Niet veel later maakt Roger dansend zijn entree en gaat hij op zijn knieën met een prachtige ring om dé vraag te stellen, waarop Laura uiteraard alleen ‘ja’ kan antwoorden. Roger noemt zichzelf dan ook de ‘Happiest man on earth’. Gefeliciteerd, Laura en Roger!

Bron: Instagram @rogeroseibonssu en @laura_moenaert | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook