Temptations Maris emotioneel na kampvuur: ‘Het is gewoon respectloos’

De blondine is absoluut niet blij met de open relatie-plannen van haar vriend.

Lees ook

In de achtste aflevering van Temptation Island: Love or Leave maken de dames zich op voor hun tweede kampvuur. Enne, waar bij sommige stellen de twijfels toeslaan, vinden andere koppels juist de antwoorden waar ze naar zochten. Zo lijkt Ivo nu eindelijk concrete plannen voor de toekomst te maken. Al is Maris daar niet héél blij mee…

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Open relatie

Het is wel duidelijk dat Ivo en single Esmé het erg goed kunnen vinden met elkaar. Zó goed zelfs, dat hij wel een toekomst met haar ziet. Een toekomst met haar én Maris, welteverstaan. Ivo kan het idee van een open relatie en polygamie maar niet uit zijn hoofd zetten en heeft het hier dan ook veelvuldig over met Esmé. “Je bent naar mijn mening op de wereld om gelukkig te zijn. Iedereen is dat op zijn eigen manier. Mensen zijn veel te veel bezig met wat anderen van hen vinden”, weet hij te vertellen.

“Mijn liefde wordt niet beperkt tot één persoon. Open relaties en polygamie vind ik een interessant concept”, gaat Ivo verder. “Ik heb het er ook weleens met Maris over gehad. Zij heeft ook zoiets van: liefde is er om met mensen te delen.”

Respectloos

Maarre, als Maris deze woorden van Ivo te horen krijgt tijdens haar tweede kampvuur, staat ze niet bepaald te trappelen. “Ik ben blij dat hij mij niet is vergeten. Ik wilde dat hij doelen en plannen ging bedenken. Volgens mij ligt er nu een duidelijk plan op tafel…” zegt ze ietwat sarcastisch. Ze vindt het overduidelijk niet fijn dat Ivo het publiekelijk over een open relatie heeft. “Ik vind het best wel respectloos”, zegt ze over zijn acties.

“Ik word voor het blok gezet”, zegt Maris vervolgens huilend. “Dat vind ik heftig. Ik wil niet huilen op het tweede kampvuur. Ik ben gewoon in de war.” Terug in de villa kan ze gelukkig uithuilen op de schouders van single Jari. “Ik voel me kut, omdat ik bang ben voor alle reacties van iedereen. Ik wil hier niet over praten. Ik heb geen zin om hier een mening over te geven op Temptation Island“, laat ze aan hem weten. Al biedt het concept van een open relatie wel mogelijkheden, zo bedenkt Maris al snel. Al grappend zegt ze tegen Jari dat hij wel haar sexmaatje kan worden. Hmm…

Bron: Temptation Island, RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook