Zó zag Temptations Esmé er met blond haar uit

De single had vroeger een heel ander kapsel.

Lees ook

Met haar prachtige donkere lokken en vrolijke lach is Temptations Esmé absoluut een verschijning. Maar wist je dat de beauty ook een tijdje blond haar heeft gehad?

Connectie

Geen dag is saai met de 26-jarige Esmé. Ze is avontuurlijk en sociaal, en houdt van reizen en mediteren. Ze is een goede gesprekspartner en het verbaast ons dan ook niks dat ze in de smaakt valt bij Ivo. En haar prachtige voorkomen zal er vast ook voor hebben gezorgd dat ze opviel tussen de andere knappe singles.

Blond

Esmé gaat met een prachtige donkere coupe door het leven, maar dat is weleens anders geweest. Zo blijkt uit een Facebookfoto uit 2017 dat Esmé ook een tijd blond haar heeft gehad. Enne, wij moeten toegeven: ook blonde lokken staan Esmé amazing! 

Relatie

Esmé is na een lange relatie nu ruim twee jaar vrijgezel en staat weer open voor iets serieus. Wat haar type is? Iemand die standvastig is en goede gesprekken kan voeren. De single hoopt tijdens haar Temptation Island-avontuur een diepe connectie met iemand aan te gaan. Aangezien ze een heel goede klik heeft met Ivo, denken wij dat dat wel goed komt!

Bron: Facebook Esmé Cordus | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook