Zien: Romee Strijd deelt sneak peek van nieuwe villa

We moeten toegeven: wij zijn jaloers.

Lees ook

Het Zuid-Hollandse dorpje Pijnacker heeft er drie nieuwe inwoners bij. De droomvilla van Romee Strijd en verloofde Laurens van Leeuwen is helemaal af en is zoals verwacht jaloersmakend.

Sneak peek

Romee Strijd heeft niet alleen een goed gevoel voor mode, ook als het op interieur aankomt blinkt ze uit. Op Instagram geeft ze haar volgers alvast een klein inkijkje in haar nieuwe stulpje. “Een kleine peek van ons nieuwe huis. Home tour coming soon“, schrijft ze bij de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Waar Romee regelmatig in kleurrijke outfits op the gram verschijnt, houdt ze haar interieur duidelijk liever kalm en rustig. Grijs- en zandtinten gecombineerd met natuurlijke materialen domineren de ruimte, zo is te zien op de foto’s die het topmodel op haar feed en in haar Stories deelt.

Zeven ton

Zoals al wel aan de kleine home tour te zien is, is de nieuwe droomvilla van Romee en Laurens en hun dochtertje Mint allesbehalve een koopje geweest. De tortelduifjes kochten het optrekje eind 2020 voor zo’n 640.000 euro – nog zonder de kosten van de verbouwing. Het koppel heeft de rietgedekte villa verder nog helemaal naar eigen wens laten ontwerpen en verbouwen. Eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zéker wezen.

Bron: Instagram @romeestrijd, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook