Romee Strijd verrast volgers met stunning lingeriefoto

Oeh la la!

Lees ook

Buiten is het dan misschien grijs en regenachtig, maar Romee Strijd weet de temperaturen behoorlijk te doen stijgen. Op Instagram plaatst ze een prachtige foto in een zwart lingeriesetje.

Lingeriefoto

Romee Strijd vertoefde de afgelopen dagen in Monte Carlo voor een campagne met Louis Vuitton. Het is wel duidelijk dat het topmodel na haar bevalling van dochtertje Mint weer helemaal back in shape is. Op Instagram deelt ze namelijk een prachtige lingeriefoto van op de set. Romee is helemaal fully glammed up en heeft onder haar witte badjas een prachtig zwart lingeriesetje aan. Looking good, Romee!

Mom guilt

Hoewel Romee ontzettend blij en dankbaar is om met Louis Vuitton in Monte Carlo te zijn, heeft ze het toch ook wel moeilijk. “Ik mis Mint heel erg”, laat ze weten in haar Instagram Stories. “Ik weet dat het maar twee dagen zijn, maar ze voelde zich al niet heel goed toen ik wegging. Ze had geen koorts, anders was ik natuurlijk nooit op reis gegaan”, voegt het topmodel snel toe.

“Toen we net aan het FaceTimen waren, zag ik gewoon dat ze zich niet heel goed voelde”, gaat Romee verder. “Dus ik heb een beetje last van mom guilt nu.” Gelukkig deelt het topmodel even later een update from home, waarop Mint alweer lachend te zien is. Awh!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook