Zien: Prince Charmings Rick emotioneel in Eating with my Ex

Awh!

Lees ook

Hoe je ook uit elkaar bent gegaan, een etentje met je ex levert natuurlijk de nodige emoties op. Waar het ene ex-stel in Eating with my Ex: Going Dutch met knallende ruzie aan tafel zit, zorgde het weerzien met zijn ex-vriend Melvin juist voor een tranendal bij Prince Charmings Rick.

Eating with my Ex

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch zijn wij als kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. De ex lovers genieten in dit programma niet alleen van een uitgebreid diner, maar krijgen bij iedere gang een pittige vraag voorgeschoteld. En we hebben vorig seizoen kunnen zien dat dat niet alleen voor ongemakkelijke, maar ook voor een hoop emotionele momenten zorgt. Zo is ook het geval bij Prince Charmings Rick en zijn ex Melvin, zien we in een nieuw fragment.

Pikante carrière

Tijdens het romantische diner bij kaarslicht komt de pikante carrière van Rick natuurlijk ter sprake, die tijdens hun relatie een pijnlijk punt was voor Melvin. Inmiddels is Rick gestopt met het maken van pornofilms, vertelt hij aan zijn ex. “De reden daarvoor is dat ik toch wel heb gemerkt dat het op liefdesvlak een heel groot dingetje is”, legt hij uit. “Goh”, reageert Melvin grappend.

Vervolgens gaat hij serieuzer verder. “Heb je daar nog een nasleep van? Heb je nog iets van: dit had ik niet moeten doen?”, vraagt hij aan Rick, die spontaan tranen in zijn ogen krijgt. “Ik probeer me in te houden”, antwoordt Rick duidelijk geëmotioneerd. “Ik vind dat ik het heel anders had moeten aanpakken. En ik vond dat ik deze kans moest aangrijpen om daar nog wel mijn excuses voor aan te bieden.” “Aangenomen”, reageert Melvin vervolgens. Awh!

Bekijk het fragment hieronder:

Andere ex-koppels

Naast Rick en Melvin zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney (EOTBDD) terug in het programma. Dat is niet alles, want ook EOTBDD’s Robin neemt plaats aan een tafel in het restaurant. Hij heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Shirley. Eating With My Ex: Going Dutch is elke vrijdag te zien op discovery+.

Bron en beeld: Eating With My Ex (discovery+)

Laatste nieuws

Zie ook