EOTB’s Sander doet boekje open over liefdesleven

De EOTB-ster zit allesbehalve stil.

Lees ook

Een hapje eten met je ex en het daarbij ook nog eens over je huidige love life hebben: het lijkt ons allesbehalve relaxed. In een nieuw seizoen van Eating with my Ex: Going Dutch schuiven EOTB’s Sander en Love Islands Kelly bij elkaar aan tafel. Enne, daarbij blijft het single leven van Sander niet onbesproken.

Single life

In een gloednieuw seizoen van Eating with my Ex krijgen exen tijdens een diner niet alleen een voor-, hoofd- en nagerecht voorgeschoteld. De exen moeten pittige vragen beantwoorden, waardoor de situatie aan tafel behoorlijk awkward kan worden. Sander en Kelly krijgen een vraag over hun single leven voorgeschoteld, maar over dat onderwerp kan casanova Sander wel erg makkelijk praten. Volgens de realityster staan de vrouwen namelijk voor hem in de rij.

Zelfverzekerd

“Hoe vind je het om single te zijn?”, vraagt ex-vriendin Kelly aan Sander. Waarna de realityster eerlijk antwoordt: “Ik ben liever niet single, maar ik ga niet zomaar wat met iemand nemen.” Sander vertelt vervolgens dat het aan de hoeveelheid dames niet kan liggen. “Als ik nu een telefoontje pleeg en vraag: wil je mijn vriendin zijn? Dan zeggen ze direct allemaal ja.” Kelly begint al gauw te lachen, maar Sander blijft behoorlijk serieus. “Als ik nu wat appjes rondstuur, dan staan er wel een aantal meiden klaar.”

Vrouwen in de rij

Ondanks dat Sander het voor het uitkiezen heeft, is hij naar eigen zeggen liever gelukkig met één iemand. Dat hij het op dit moment met meerdere vrouwen gezellig heeft, is iets waar hij weinig moeite mee heeft. “Ik heb geen vriendin, ik ben single”, stelt hij. Waarna ex-vriendin Kelly voor Sander samenvat: “Ze staan voor hem in de rij.”

Naast Sander en Kelly zien we ook het veelbesproken stel Odim en Jørney (EOTBDD) terug in het programma. Dat is niet alles, want ook EOTBDD’s Dusty neemt plaats aan een tafel in het restaurant. Hij heeft nog het een en ander te bespreken met ex-vriendin Lisa. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april wekelijks te zien op discovery+.

Bron en beeld: discovery+ 

Laatste nieuws

Zie ook