Prince Charming levert Rick toch nog een romance op

Oeh la la...

Lees ook

De Limburgse Rick wist dan niet de liefde te vinden tijdens zijn deelname aan Prince Charming in het zonovergoten Italië, maar uiteindelijk leverde het programma hem toch een romance op. Zo vertelt Rick aan Grazia dat hij op liefdesgebied niets te klagen heeft. Zo date hij nu met een heel leuke Prince Charming-kijker.

Romances

Het hart van Chris veroverde hij dan niet, maar was er stiekem niet een andere deelnemer op wie Rick een oogje had? “Natuurlijk kijk je om je heen als je een huis met zoveel mannen binnenstapt, want er waren heel veel leuke mannen”, geeft Rick toe als we met hem bellen.

“Maar je komt hier voor de prins, dus dan houdt iets je ook tegen om überhaupt iets voor een andere man te voelen. Maar er waren heus wel mannen op wie ik zou afstappen als ik ze in de kroeg tegen zou komen. Dan zou ik op Marcel of Jakop zijn afgestapt.”

Liefdesleven

Maarre, hoe ziet het liefdesleven van Rick er nu uit? “Ik heb best veel verzoekjes binnengekregen en sinds de laatste aflevering is uitgezonden – en iedereen weet dat ik écht single ben – is mijn DM helemaal ontploft.”

En bij een van die DM’s zat een keer een heel leuk berichtje. “Ik kreeg een DM van een heel leuke kijker. Ik dacht eerst: ik ga er niet op in.” Het was uiteindelijk Ricks moeder die hem aanmoedigde om wel op het berichtje in te gaan. “Mijn moeder zei: ‘Doe het maar, dan heeft Prince Charming je toch nog wat (de liefde, red) opgeleverd.’ Dus toen dacht ik: dan spreek ik een keer met hem af en kijk ik hoe het loopt.”

Eerste date

“Toen alles nog open was, hadden we onze eerste date. Toen zijn we lekker door de stad gaan lopen, hebben we wat gegeten, gingen we samen shoppen en zijn we naar een kerstmarktje gegaan”, vertelt Rick enthousiast.

Helaas woont Ricks vlam niet bij hem om de hoek. “Hij woont op twee uurtjes rijden van mij. Maar dat ben ik wel gewend, niemand die leuk is woont in Maastricht, behalve ik dan”, grapt Rick.

“We zijn nu een paar weken aan het daten en het is eigenlijk nog heel pril en te vroeg om er iets over te zeggen. Maar het voelt wel heel goed, dus we zien hoe het loopt.” Awh!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws

Zie ook