Jada Borsato sluit GTST-hoofdstuk af: ‘Ga het echt ontzettend missen’

Na een paar maanden zit Jada's GTST-avontuur er alweer op.

Lees ook

Na een paar maanden zit het GTST-avontuur van Jada Borsato er alweer op. Haar personage Abby Rose woont niet langer in Meerdijk, en dus moet ook Jada afscheid nemen van de soapserie.

GTST

“Nou jongens, dat was hem dan: de laatste scène van Abby. Heel gek”, laat Jada weten op Instagram Stories. De dochter van Marco Borsato laat weten dat ze Goede Tijden, Slechte Tijden enorm gaat missen. “Ik ga het echt ontzettend missen hier. Ik heb zoveel lieve, leuke mensen hier ontmoet. Ik ga de leuke momentjes die tijdens het filmden gebeuren missen, maar ook achter de schermen of in de wandelgangen, de korte gesprekjes, de leuke grapjes.

Jada speelde sinds eind 2021 de rol van influencer Abby Rose in de soapserie. Gelijk vanaf het begin was het duidelijk dat dit zou gaan om een gastrol en dat de Borsato-telg na een paar maanden weer uit Meerdijk zou vertrekken. “Ondanks dat ik het heel erg ga missen hier, heb ik ook heel veel zin in de toekomst”, laat ze weten.

Toekomst

Van GTST moet ze afscheid nemen, maar het acteren zegt Jada absoluut nog niet vaarwel. Ze wil namelijk dolgraag ooit in een Amerikaanse film spelen, liet ze onlangs weten aan LINDA.meiden. “Ik zou iemand willen spelen die knettergek is of juist kwetsbaar, bijvoorbeeld een onzeker meisje dat wordt gepest”, vertelt ze. “De personages die ik tot nu heb gespeeld, zijn vaak zelfverzekerd of juist heel schattig.”

Met al die acteerklussen en -dromen, zouden we bijna vergeten dat Jada ook behoorlijk goed kan zingen. Hoewel ze het zingen mist en ontzettend graag nieuwe nummers zou willen uitbrengen, heeft ze daar momenteel geen tijd voor. “Je kunt niet alles tegelijk doen”, aldus Jada.

Bron: Instagram @jadaborsato, RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook