Jada Borsato deelt groot nieuws: ‘Eindelijk mag ik het bekendmaken’

Wat leuk!

Lees ook

Jada Borsato timmert aardig aan de weg als influencer en zangeres en heeft op Instagram al meer dan tweehonderdduizend volgers weten te behalen. Enne, de dochter van Leontine en Marco Borsato zal ook haar skills als influencer in Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat inzetten. Dat maakt ze vandaag op Instagram bekend.

Abby

Dat Jada binnenkort in GTST te zien zou zijn, werd al langere tijd gespeculeerd. Ze was namelijk al kort te zien op de telefoon van Steef Verduyn. “Eindelijk mag ik het dan officieel bekend maken!!”, bevestigt ze nu zelf met een post op Instagram.

“Ik ben vanaf vandaag te zien als Abby van der Vorst (Abby Rose) in Goede Tijden, Slechte Tijden! Echt superblij dat ik het eindelijk met jullie mag delen!!🤗”, aldus Jada. Wat leuk! De aflevering waarin Jada te zien is, staat vanaf vandaag op Videoland en op 9 december komt deze op de buis.

BN’ers

Het is niet de eerste keer dat een BN'er een rolletje krijgt in GTST. Zo zagen we Romy Monteiro al eens schitteren in de soap en sleepte ook Martijn Fischer een rol in GTST in de wacht. Voor Jada is het overigens niet haar eerste grote acteerklus zijn. Eerder speelde ze namelijk al in de film Michiel de Ruyter.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook