Aaahw! Jada Borsato en vriend vieren bijzondere mijlpaal

Jada plaatst een lieve foto.

Jada Borsato en haar vriend Roeland vierden gisteren een bijzondere liefdesmijlpaal. De twee zijn namelijk al 7,5 jaar samen, zo liet de 19-jarige zangeres weten op Instagram.

Steun en toeverlaat

De carrière van Jada Borsato gaat als een speer. De dochter van Marco en Leontine timmert niet alleen aan de weg als influencer en zangeres, ze speelde ook een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. En als het allemaal ineens zo hard gaat, is het soms heel fijn om iemand aan je zijde te hebben die je steunt. En dat heeft Jada nu al zo’n 7,5 jaar!

In haar Instagram Stories plaatst Jada namelijk een lief kiekje van haar en Roeland om te vieren dat ze al 7,5 jaar een relatie hebben. “Vandaag 7,5 jaar samen met de liefde van mijn leven”, schrijft ze erbij.

jada
Instagram @jadaborsato

Lange relatie

Een half jaar geleden zette Jada vriendlief Roeland ook al in het zonnetje om te vieren dat ze zeven jaar samen waren. “Zeven jaar geleden begonnen we allebei aan een reis waarvan we niet wisten waar die naartoe zou leiden”, schreef ze toen op Instagram. “Het begon als een jeugdliefde en het groeide uit tot een mooie relatie. Vandaag kan ik me geen leven zonder jou voorstellen. Jij bent het eerste waar ik ’s ochtends mee wakker word en het laatste waar ik ’s avonds mee ga slapen”, vervolgde ze.

“Ik ben ongelooflijk trots op je en op de manier waarop je je leven leidt, de manier waarop je met je dierbaren omgaat en hoe je alles met elkaar weet te combineren. Ik kan je niet genoeg bedanken voor de afgelopen 7 jaar en ik kan niet wachten om deze reis met je voort te zetten.”

Bron: Shownieuws, Weekend Online | Beeld: Instagram @jadaborsato, BrunoPress

Laatste nieuws