Oeh la la! Videoland onthult eerste Temptation-singles in teaser

Exciting!

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, dat eind deze maand van start gaat. Vorige week werden de vier koppels al bekendgemaakt, en nu verrast de streamingdienst ons ook met een kleine glimp van de singles.

Singles

Donderdag 28 april begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Het programma wordt dit keer gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels en vindt plaats in de Dominicaanse Republiek. Enne, het nieuwe seizoen heeft meteen een paar leuke nieuwe elementen in petto. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan én stappen ze los van elkaar het vliegtuig in. Benieuwd naar de koppels? In dit artikel laten we je alvast met ze kennismaken.

Glimp

Welke singles op zoek gaan naar ware liefde? Daar krijgen we al een kleine sneak peek van in een teaser die Videoland op Instagram deelt. Presentator Kaj Gorgels stelt in de eerste video ‘de ideale man’ voor je samen. We zien vervolgens drie mannen voorbijkomen. In de andere video doet Monica hetzelfde met de vrouwen. “We hebben nog wat informatie nodig om jouw Temptation-avontuur perfect te maken”, beginnen Monica en Kaj.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Release

“Temptation LOADING… 🚀 Check de eerste twee afleveringen op 28 april”, schrijft Videoland in de caption. De teaser belooft al veel goeds voor het nieuwe seizoen. Zou een van deze singles het de koppels moeilijk gaan maken?

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws