Zien: déze koppels doen mee aan Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe seizoen belooft veel goeds.

Lees ook

Binnenkort is het zover en start het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Enne, Videoland heeft zojuist bekend gemaakt welke koppels meedoen en het liefdesavontuur aangaan op de Dominicaanse Republiek.

Love or Leave

Donderdag 28 april begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Het programma wordt dit keer gepresenteerd door niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels en vindt plaats op de Dominicaanse Republiek. 

Enne, het nieuwe seizoen heeft meteen een paar leuke nieuwe elementen in petto. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan én stappen ze los van elkaar het vliegtuig in. 

Maak hieronder kennis met de vier koppels die de ultieme relatietest aangaan: 

Iris en Whitney

De 27-jarige Iris (Beveiliger) is direct en eerlijk en 34-jarige Whitney (Brandbeveiliger) is te omschrijven als sportief en nuchter. De twee zijn al drie jaar samen, maar het lijkt erop dat vertrouwen een issue blijft in hun relatie. Whitney wil zich dan ook graag bewijzen aan Iris en zij wil erachter komen of ze haar vriend volledig kan vertrouwen. 

Maris en Ivo

De 27-jarige Maris (Creative Director) is ondernemend en vredelievend, terwijl de 28-jarige Ivo (Content Marketeer) bevlogen en optimistisch is. Het koppel leerde elkaar zo’n negen jaar geleden kennen tijdens het uitgaan. Hoewel Maris al bezig is met de toekomst, leeft Ivo in het moment. Maris twijfelt nu aan hun relatie en wil tijdens Temptation op onderzoek uitgaan en onderzoeken of ze gevoelens kan krijgen voor een ander. Ze hoopt dat Ivo dit ook doet. Ivo hoopt dan weer dat Maris er door Temptation achter komt dat hij de ware voor haar is. 

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige Linde (Woonbegeleider Psychiatrische Afdeling) is sociaal en ondernemend en haar 27-jarige vriend Jan Sietse (Ex-Marinier) is eigenwijs en grappig. De twee leerden elkaar kennen op Curaçao en het was liefde op het eerste gezicht. Het stel is pas één jaar samen, maar de twee blijken allebei jaloers en onzeker te zijn. Door mee te doen aan de ultieme relatietest willen ze erachter komen of ze meant to be zijn. 

Annebel en René

De 25-jarige Annebel (Medewerkster klantenservice) is te omschrijven als lief en ambitieus en haar vriend, de 27-jarige René (Beveiliger en online personal trainer), als sportief en sociaal. De twee hebben al vijf jaar een relatie en doen alles samen. Annebel en René willen de volgende stap in hun relatie zetten, en willen er middels Temptation achter komen of hun relatie daadwerkelijk zo sterk is als ze denken. 

Temptation Island: Love or Leave start 28 april op Videoland met een dubbele aflevering. Daarna is er wekelijks één aflevering te zien. Wij kunnen niet wachten! 

Bron: RTL | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook