Monica Geuze licht tipje van de sluier op over Temptation Island

Het belooft een juicy seizoen te worden.

Nog heel even en dan is het zover! Op donderdag 28 april gaat het spiksplinternieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave van start op Videoland. Wat we zoal kunnen verwachten? In de nieuwste Grazia licht presentatrice Monica Geuze alvast een tipje van de sluier op: “Er zit net weer een andere twist in dit seizoen.”

Temptation Island: Love or Leave

Binnenkort is het zover en willen vier stellen er door Temptation Island: Love or Leave achter komen of ze met de ware samen zijn. Monica Geuze neemt samen met Kaj Gorgels de presentatrice voor haar rekening. Maarre, wordt zit seizoen net zo juicy als het vorige?

“Jazeker, zo’n relatietest gaat natuurlijk niet over rozen. Het is alweer een tijdje terug dat we de opnames hebben gehad, maar ik heb laatst de eerste aflevering gezien en alles kwam weer boven: oh my god!”, deelt Monica. “Er zitten leuke mensen en echt lieve kandidaten in. Iedere relatie is anders, dus je krijgt steeds weer unieke verhaallijnen. Er zit ook net weer een andere twist in dit seizoen.” 

Relatietest

Monica heeft nu al een paar seizoenen Temptation gepresenteerd. Toch is haar kijk op relaties en de liefde niet veranderd door het programma. “Nee, ik laat me niet beïnvloeden door een programma, een experiment eigenlijk. Je doet ook alleen maar aan Temptation mee als je vindt dat je relatie zo’n test nodig heeft. Het lijkt me dat er tegen die tijd best al het een en ander kapot is gemaakt.”

“Sowieso zal ik zelf niet snel op een punt komen dat ik op déze manier wil ondervinden waar we staan. Ik begrijp de beweegredenen van de deelnemers: er zijn issues in hun relatie en ze willen de boel even checken. Maar dan denk ik: iemand kan zich wel gedragen bij Temptation, maar dan weet je alsnog niet wat diegene verder nog in zijn vrije tijd doet. Voor mij zou het niet de ideale beproeving zijn.” 

In de nieuwste Grazia praat Monica openhartig over de liefde, moederschap, schoonheid en verleiding. Nu in de winkel!

Interview: Anette de Vries | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws