Wauw: zó ziet Anthony Bridgerton er in het echt uit

Hij ziet er in real life heel anders uit.

Lees ook

Jonathan Bailey is een van de acteurs die van Bridgerton een succes wist te maken. De acteur kruipt voor de Netflixserie in de huid van de knappe Anthony Bridgerton. Enne, ook in real life ziet de talentvolle acteur er goed uit.

Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels: wij zijn groot fan van Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien. Anthony Bridgerton is de oudste Bridgerton-telg en wordt gespeeld door niemand minder dan de talentvolle Jonathan Bailey.

Acteercarrière

Hoewel wij voor de komst van Bridgerton niet eerder van Jonathan hadden gehoord – shame on us – heeft hij al een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zo speelde hij al in veel series waaronder Broadchurch en Crashing.

Ook speelde de acteur in diverse musicals. Waaronder Company, The Last Five Years, American Psycho the Musical en Les Misérables. Niet zo gek dat Anthony dan ook beschikt over een gouden keeltje. Benieuwd naar de zangskills van de acteur en hoe hij er in het echt uitziet? Bekijk het hieronder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Nog meer genieten

Pssst, kun je geen genoeg krijgen van Bridgerton? Dan hebben wij goed nieuws. Niet alleen komt er na het tweede seizoen van Bridgerton nog een derde seizoen, ook kondigde Netflix in mei 2021 al aan dat er een heuse prequel over een jonge Queen Charlotte in the works is.

Wat we kunnen verwachten? “Ik kan je vertellen dat het een oorsprongsverhaal is”, verklapte Bridgerton-actrice Golda. “Dus je zult een jongere Queen Charlotte zien.” Deze jongere koningin Charlotte zal gespeeld worden door actrice India Amarteifio. Maarre, betekent dit dat we Golda niet meer te zien krijgen in de prequel? Gelukkig heeft zij zelf het verlossende antwoord. “Ik zal erin spelen.” We zullen ook niet alleen een jongere koningin te zien krijgen. Daarnaast zullen we namelijk de levens van Lady Violet Bridgerton en Lady Danbury volgen, die al jarenlang een goede band hebben. En als we Golda mogen geloven, is de prequel worth the wait. “Het is Shonda Rhimes die het schrijft, dus het wordt fantastisch.”

Beeld: Bridgerton, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook