Huh?! In aflevering 1 van Bridgerton hadden we al kunnen weten wie Lady Whistledown is

Actrice Nicola Coughlan onthult een verborgen grap.

Lees ook

Heb jij Bridgerton inmiddels ook al twee keer gekeken? Snappen we. We krijgen geen genoeg van the ton en genieten keer op keer van alle drama, intriges en kostuums in de serie. Enne, dat Penelope Featherington Lady Whistledown bleek te zijn, zagen we niet aankomen. Toch werd er in aflevering één al gehint dat Penelope Lady Whistledown is.

Easter egg

Nicola Coughlan, die de glansrol van Penelope speelt in Bridgerton – deed onlangs op Twitter uit de doeken dat er in aflevering één van de serie een verborgen grap zit over de identiteit van Lady Whistledown.

“Oké, ik ben benieuwd. Heeft iemand deze hint over Penelope in de allereerste scène in Bridgerton gespot?”, deelt de actrice op Twitter. Vervolgens beginnen haar volgers te gissen over wat die hint kan zijn.

De veer

Al snel raadt een van haar followers dat het te maken heeft met de gele veer die haar personage vasthoudt in de eerste scène. “Toen ik Penelope’s eerste scène ging opnemen, koos ik ervoor om een rekwisiet vast te houden; een enorme veer die veel leek op de veer van Lady Whistledown.”

Aha! De veer die Penelope vasthoudt als haar zus een jurk aan het passen is, lijkt enorm veel op de veer waarmee Lady Whistledown al haar roddels opschrijft.

Penelope in Bridgerton met dé veer.

Bron: E! Online | Beeld: Bridgerton, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook