Deelnemers De Verraders doen boekje open over nieuw seizoen

We can't wait!

Twee weken geleden werd bekend gemaakt welke BN’ers mee gaan doen aan het tweede seizoen van De Verraders. Nu is er weer nieuws: een aantal kandidaten hebben in gesprek met ANP een boekje opengedaan over het verloop van het seizoen.

Strijden om een zilverschat

Voor wie van plan is om dit jaar voor het eerst naar De Verraders te gaan kijken, even een korte uitleg. In het programma spelen BN’ers een spannend spel, met als doel om een zilverschat te winnen. Er zit een addertje onder het gras: niet alle deelnemers willen die schat echt winnen. Er zijn namelijk ook drie ‘verraders’, die het spel juist willen dwarsbomen. Zij ‘vermoorden’ bovendien elke nacht een deelnemer. De kandidaten die aan het eind van de rit overblijven, moeten de buit onderling verdelen.

Erg fanatiek

In interviews met het ANP hebben kandidaten nu verteld wat we kunnen verwachten. Onder andere Irene Moors kwam aan het woord. Zij vertelde dat ze denkt dat de kandidaten in het tweede seizoen nog weer veel fanatieker zijn dan in het eerste. “Dat gaat over het spelen van het spel, het konkelen… Ik kan niet te veel zeggen. Maar het gaat er wel overheen. Er gebeuren dingen waarvan je denkt ‘really?’“, aldus Moors.

Net als pannenkoeken

Stefano Keizers is het met Moors eens, maar zegt ook dat dat komt doordat er is geleerd van het eerste seizoen. “Er is natuurlijk ook een jaar overheen gegaan. De programmamakers hebben van vorig seizoen kunnen leren en ik denk dat dat altijd wel scheelt. Het is ook een kwestie van: de eerste pannenkoek mislukt altijd een beetje. In mijn ervaring is de tweede pannenkoek ook vaak wel raar van vorm, maar die is in elk geval niet verbrand, snap je?” Babette van Veen vult aan: “Deelnemers van het vorige seizoen wisten misschien nog niet zo goed waar ze aan begonnen. Nu is het wel echt meteen aan.”

Keizers deed er later nog een schepje bovenop: “Dit spel is oneindig spannend; er kunnen miljoenen rare dingen gebeuren. Dus het zou zonde zijn als we dit avontuur in zouden gaan maar het minder spectaculair wordt dan de vorig keer.” Het programma is vanaf aanstaande vrijdag te zien op RTL 4. Wij zijn erg benieuwd!

Bron: Story | Beeld: De Verraders

Laatste nieuws