Noteer in je agenda: op deze datum verschijnt er een nieuw seizoen van De Verraders

Spoiler: je hoeft niet heel lang meer te wachten.

Lees ook

Liefhebbers van het programma De Verraders gaan hun weekend met héél fijn nieuws beginnen. Er komt namelijk een nieuw seizoen van de spannende serie aan, en je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten.

Gloednieuw seizoen

In een bericht van RTL Boulevard is het exciting nieuws over het gloednieuwe seizoen te lezen. “De Verraders keert terug op 20 februari”, staat er in het bericht. Na een succesvolle Videoland-editie zal dit seizoen niet alleen via de streamingdienst te zien zijn, maar ditmaal ook op RTL4.

Presentator Tijl Beckand neemt opnieuw de presentatieklus op zich. Wie de verraders dit seizoen zijn? Dat weten we helaas nog niet, but time will tell…

De Verraders

In het programma De Verraders spelen een stel BN’ers een spannend spel om een zilverschat te winnen. Maarre, er zit een addertje onder het gras. Niet alle achttien deelnemers willen deze zilverschat winnen. In het spel zitten namelijk drie ‘verraders, die als doel hebben de opdrachten te saboteren. Bovendien gaan deze verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. Aan het einde moeten de overgebleven kandidaten de buit onderling gaan verdelen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Verraders

Laatste nieuws

Zie ook