Daar zijn ze dan: deze BN’ers doen mee aan een nieuw seizoen De Verraders

Dit gaat een heerlijk seizoen worden.

Lees ook

Liefhebbers van het programma De Verraders gaan hun weekend met héél fijn nieuws beginnen. Videoland maakte namelijk vandaag bekend welke BN’ers in het nieuwe seizoen te zien zijn – en wij zetten ze voor je op een rij.

Nieuwe BN’ers

Dat er een nieuw seizoen zou komen, wisten we. Dat presentator Tijl Beckand opnieuw de presentatieklus op zich neemt, wisten we ook. De verraders van het programma werden echter vandaag pas duidelijk. 

In een Instagrampost maakt Videoland de eerste vier namen bekend, namelijk Babette van Veen, Esmée van Kampen, Carolina Dijkhuizen en Aran Bade. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Nog meer namen

Naast deze vier BN’ers zijn er nog een reeks namen die in het programma te zien zijn. Zo maken Giel de Winter, Jamie Westland, Stella Bergsma, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Stefano Keizers, Sylvia Geersen, Toine van Peperstraten en Frank van der Lende ook hun opwachting in het programma.

Dat zijn ze echter nog niet allemaal. RTL Boulevard maakt vanavond de laatste zes namen in hun uitzending bekend. Niet geheel onbelangrijk, in het bericht van Videoland lezen we ook de datum van de lancering. “We beginnen op vrijdag 1 april…”, is er te lezen. Nu maar hopen dat het geen grap is.

De Verraders

In het programma De Verraders spelen BN’ers een spannend spel om een zilverschat te winnen. Maarre, er zit een addertje onder het gras. Niet alle achttien deelnemers willen deze zilverschat winnen. In het spel zitten namelijk drie ‘verraders, die als doel hebben de opdrachten te saboteren. Bovendien gaan deze verraders iedere nacht één deelnemer ‘vermoorden’. Aan het einde moeten de overgebleven kandidaten de buit onderling gaan verdelen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Verraders

Laatste nieuws

Zie ook